Serveis

fabricació de peces,fabricación de piezas,peces de precisió,piezas de precisión,decoletaje,conjuntos mecanicos, gestió compres

Subministrament de peces

Tecnomec subministra peces, components i conjunts segons les vostres especificacions.

La nostra especialització ens permet la fabricació i el subministrament de peces des de gama micro fins a mitjanes, treballar amb qualsevol tipus de material, fabricar des de prototips a grans series, i de complexitat mínima a complexitat màxima, garantint en tot moment els requeriments establerts.

La nostra agilitat en la gestió i en el procés productiu fa que aquest subministre s’adapti i compleixi les vostres necessitats.

 

La vostre central de compres externa especialitzada SICT

Estalvieu temps i diners, Tecnomec us fa la feina, soms una extensió del vostre departament de compres especialitzat.

Us oferim un Servei Integral en Compres Tècniques SICT, que us descarrega de les preocupacions, seguiment i dificultats que representa gestionar les compres de productes tècnics de qualsevol sector industrial.

Coneixem els productes, els mercats, i la tecnologia per la seva fabricació.

Us donarem la millor opció per a cada necessitat.

Desenvolupament

Cada dia tenim una experiència diferent que ens aporta el coneixement per poder desenvolupar, millorar, innovar i aplicar.

Aquest coneixement el podem aplicar a diferents sectors industrials:   Aplicacions especials(arquitectura),  Automoció, Connectors,  Electrònica, Fabricació màquines, Fluids, Hidràulica,  Il.luminació, Nàutica, Neumàtica, Motors elèctrics, Motocicleta, Ventilació.

Us ajudem a crear i a fer realitat les vostres idees.

 

Ingeniería

Una millora, un projecte, una idea, un objectiu, treballem per crear i donar vida a la innovació.

Aprofiteu els nostres coneixements i la nostra experiència en els diferents sectors industrials que treballem, us podem donar diferents solucions per tal d’adaptar-les a les vostres necessitats.

 

 

Assessorament tècnic

La informació i l’experiència que nosaltres tenim en els diferents sectors, us poden ajudar a orientar i/o redefinir una aplicació, una modificació, una millora, o un projecte.

Us oferim el nostre coneixement i la nostra experiència per el que us faci falta.