Empresa

La nostra Historia

Tecnomec és una empresa  Gironina, jove i dinàmica, nascuda per l’ambició de dos professionals amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

Veient una necessitat per les empreses, i un vuit en el mercat per falta de professionals coneixedors de les tecnologies en la fabricació i processos per una banda,  i per l’experiència i seguiment que requereix una bona gestió de compra tècnica especialitzada per l’altre, pensem que és un projecte ambiciós i de futur i sobretot, que moltes empreses es poden beneficiar dels nostres serveis.

 

Els nostres Valors

El nostre principal valor és l’especialització, el coneixement tècnic del producte, del mercat i de la tecnologia per la fabricació d’aquest.

Per aconseguir aquesta especialització apliquem programes de millora continua, de formació i de innovació en tots els àmbits de la nostra organització.

Fomentem la comunicació, la col·laboració i el respecte entre persones.

El nostre objectiu es satisfer les necessitats dels clients aportant millores i solucions.

 

Equip humà

Tecnomec està integrada per un grup de persones professionals, amb el coneixement necessari per atendre les vostres peticions i poder satisfer-les de la millor manera possible amb un tracte personalitzat.

Estem immersos en uns temps molt canviants, i nosaltres com a persones d’un equip, hem de ser flexibles i saber adaptar-nos a les necessitats que el mercat actual demana, donant tot el que nosaltres com a equip,  us podem aportar: professionalitat, coherència i serietat en el treball diari.